top of page
Image by Jonathan Borba

VRAAG GRATIS CONSULT AAN

Wij helpen onze klanten bij de aankoop van zeldzame whisky casks. Wij bieden een end-to-end service die u kan helpen bij het kopen, opslaan, bottelen of verkopen van casks premium whisky.

WAAROM BIJ ONS INVESTEREN?

We hebben The Northern Dutch Cask Company opgericht zodat onze klanten een veilige manier hebben om in whiskyvaten te investeren. Iedereen wil investeren in een vermogen dat hen isoleert van een volatiele en door hefboomwerking gekenmerkte wereldeconomie. Daar zijn wij voor.

WE ZIJN ERVAREN

Wij hebben jarenlange ervaring in het investeren in whisky casks. We hebben een uitgebreid netwerk van contacten opgebouwd in de industrie.

EN WE DOEN HET ALLEMAAL

We bieden een end-to-end service. Dat betekent dat we u door het hele proces heen helpen, van het vinden van de juiste vaten tot het beëindigen van uw investeringen.

WIJ ZIJN GELICENSEERD 

Alcohol is een sterk gereguleerde industrie, en het is moeilijk om de licenties te krijgen die je nodig hebt om te werken. Wij hebben toestemming van de overheid om vaten met rijpende whisky te bezitten en te beheren.

WE ZIJN GEPASSIONEERD 

We houden van whisky. Dat is belangrijk, want we begrijpen het product waarin u investeert. We kennen de markt door en door.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het investeren in whisky casks. 

Image by rafa espada
arrow&v

Bedankt voor uw inzending, wij nemen z.s.m. contact met u op.

400PngdpiLogo.png
bottom of page