top of page
PROEVERIJ OVER GIN

Ontdek de fascinerende wereld van gin tijdens onze exclusieve gin proeverijen!

PROEVERIJ OVER GIN

Of u nu een doorgewinterde ginliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze populaire drank, onze proeverijen bieden de perfecte gelegenheid om uw smaakpapillen te prikkelen en nieuwe smaken te ontdekken.


Onze ervaren gin-kenners begeleiden u door de proeverij en delen hun kennis over de geschiedenis en productie van gin, de verschillende stijlen en smaken en de beste manier om te genieten van deze verfijnde drank. 


U krijgt de kans om een selectie van heerlijke gins te proeven, afhankelijk van welke proeverij u kiest.

We bieden verschillende soorten ginproeverijen aan, waaronder:


Klassieke ginproeverij

Proef een selectie van de meest populaire en bekende gins uit binnen- en buitenland.


Lokale ginproeverij: 

Ontdek de verborgen schatten van Nederlandse gin en proef enkele van de beste lokale gins.


Exotische ginproeverij: 

Ga op een smaakvolle reis rond de wereld en proef enkele van de meest unieke en exotische gins.


Onze ginproeverijen zijn geschikt voor groepen van verschillende groottes, van intieme bijeenkomsten tot grote feesten en evenementen. We bieden ook privé-proeverijen aan voor diegenen die een exclusieve ervaring willen.


Boek vandaag nog uw ginproeverij en ontdek de smaken van gin! Neem contact met ons op voor meer informatie en om te reserveren.


_______________________HOE VERLOOPT DE PROEVERIJEN?


Welkom en introductie: 

Onze kenner verwelkomt de gasten en legt uit wat er van de proeverij kan worden verwacht.


Uitleg over de dranken: 

Onze kenner geeft een introductie over de verschillende dranken die worden geproefd, inclusief hun geschiedenis, productieproces en smaakprofiel.


Proeven: 

Onze kenner zal elk drankje serveren in proefglazen van 2-2,5 cl. Tijdens het proeven, zal de gastheer/gastvrouw informatie geven over de aroma's en smaken die te proeven zijn.


Discussie

Na het proeven van elke drank, is er de mogelijkheid om te discussiëren over de verschillende smaakprofielen en ervaringen.


Vergelijking

Om de verschillende dranken te vergelijken, is het mogelijk om meerdere dranken naast elkaar te proeven.


Aanbevelingen

Na de proeverij, zal de gastheer/gastvrouw aanbevelingen geven over de verschillende dranken die geproefd zijn en wat hun persoonlijke favorieten zijn.


Afsluiting

De proeverij wordt afgesloten met een bedankje aan de gasten en eventuele mogelijkheden om meer informatie te krijgen over de geproefde dranken.


Over het algemeen is een proeverij een leuke en educatieve manier om kennis te maken met verschillende soorten dranken en om uw eigen smaakvoorkeuren te ontdekken.

Boek deze proeverij
400PngdpiLogo.png
bottom of page