top of page
PROEVERIJ OVER MEZCAL

Ervaar de unieke smaken van Mezcal tijdens onze exclusieve proeverij.

PROEVERIJ OVER MEZCAL

Mezcal is een traditionele Mexicaanse drank, gemaakt van agave planten, en het heeft een rijke en complexe smaak. Tijdens onze proeverij zult u verschillende soorten Mezcal proeven, elk met hun eigen unieke smaken en kenmerken.


Onze Mezcal-kenners zullen u begeleiden tijdens deze smaakvolle reis en u meer leren over de verschillende soorten Mezcal en de regio's waar ze vandaan komen. 


U zult verrast zijn door de subtiele verschillen tussen bijvoorbeeld: Oaxaca, Guerrero, Zacatecas of San Luis Potosí.


De proeverij zal plaatsvinden op een exclusieve locatie, waar u kunt genieten van de sfeer en de heerlijke Mezcal. Elk pakket bevat verschillende Mezcals om te proeven en een informatieve gids om u te begeleiden bij uw reis door de wereld van Mezcal.


_______________________HOE VERLOOPT DE PROEVERIJEN?


Welkom en introductie: 

Onze kenner verwelkomt de gasten en legt uit wat er van de proeverij kan worden verwacht.


Uitleg over de dranken: 

Onze kenner geeft een introductie over de verschillende dranken die worden geproefd, inclusief hun geschiedenis, productieproces en smaakprofiel.


Proeven: 

Onze kenner zal elk drankje serveren in proefglazen van 2-2,5 cl. Tijdens het proeven, zal de gastheer/gastvrouw informatie geven over de aroma's en smaken die te proeven zijn.


Discussie

Na het proeven van elke drank, is er de mogelijkheid om te discussiëren over de verschillende smaakprofielen en ervaringen.


Vergelijking

Om de verschillende dranken te vergelijken, is het mogelijk om meerdere dranken naast elkaar te proeven.


Aanbevelingen

Na de proeverij, zal de gastheer/gastvrouw aanbevelingen geven over de verschillende dranken die geproefd zijn en wat hun persoonlijke favorieten zijn.


Afsluiting

De proeverij wordt afgesloten met een bedankje aan de gasten en eventuele mogelijkheden om meer informatie te krijgen over de geproefde dranken.


Over het algemeen is een proeverij een leuke en educatieve manier om kennis te maken met verschillende soorten dranken en om uw eigen smaakvoorkeuren te ontdekken.

Boek deze proeverij
400PngdpiLogo.png
bottom of page