top of page
PROEVERIJ OVER RUM

Ontdek de wereld van rum tijdens onze exclusieve proeverijen.

PROEVERIJ OVER RUM

Of je nu een liefhebber bent van donkere, kruidige rums of juist meer van lichte, fruitige varianten houdt, we hebben voor ieder wat wils.


Onze deskundige rum sommeliers begeleiden je door een onvergetelijke ervaring van het proeven van premium rums uit verschillende delen van de wereld. Leer meer over de geschiedenis van rum en de productieprocessen terwijl je geniet van de heerlijke dranken.


We bieden verschillende soorten rum proeverijen aan, elk met hun eigen unieke selectie van rums en hapjes om de smaken nog beter tot hun recht te laten komen. 


Kies uit onze:

  • Donkere rum proeverij: proef de volle, kruidige smaken van onze selectie van donkere rums.

  • Licht rum proeverij: ontdek de lichte, fruitige aroma's van onze selectie van lichte rums.

  • Exotische rum proeverij: reis de wereld rond en proef exotische rums uit verschillende landen en culturen.

  • Premium rum proeverij: ervaar de hoogste kwaliteit rums tijdens onze premium rum proeverij.


Elke proeverij omvat vijf premium rums, geselecteerd door onze experts en gepaard met hapjes om de smaken nog beter naar voren te laten komen.


_______________________HOE VERLOOPT DE PROEVERIJEN?


Welkom en introductie: 

Onze kenner verwelkomt de gasten en legt uit wat er van de proeverij kan worden verwacht.


Uitleg over de dranken: 

Onze kenner geeft een introductie over de verschillende dranken die worden geproefd, inclusief hun geschiedenis, productieproces en smaakprofiel.


Proeven: 

Onze kenner zal elk drankje serveren in proefglazen van 2-2,5 cl. Tijdens het proeven, zal de gastheer/gastvrouw informatie geven over de aroma's en smaken die te proeven zijn.


Discussie

Na het proeven van elke drank, is er de mogelijkheid om te discussiëren over de verschillende smaakprofielen en ervaringen.


Vergelijking

Om de verschillende dranken te vergelijken, is het mogelijk om meerdere dranken naast elkaar te proeven.


Aanbevelingen

Na de proeverij, zal de gastheer/gastvrouw aanbevelingen geven over de verschillende dranken die geproefd zijn en wat hun persoonlijke favorieten zijn.


Afsluiting

De proeverij wordt afgesloten met een bedankje aan de gasten en eventuele mogelijkheden om meer informatie te krijgen over de geproefde dranken.


Over het algemeen is een proeverij een leuke en educatieve manier om kennis te maken met verschillende soorten dranken en om uw eigen smaakvoorkeuren te ontdekken.


Of je nu een ervaren rum-drinker bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, onze Rum Proeverijen zijn een must-try. Reserveer jouw plek vandaag nog en ontdek de wereld van rum zoals je deze nog nooit hebt ervaren!

Boek deze proeverij
400PngdpiLogo.png
bottom of page