top of page
PROEVERIJ OVER SAKE

Kom en ervaar de smaken van Japan met onze Sake Proeverij.

PROEVERIJ OVER SAKE

Ontdek de rijke geschiedenis en culturele betekenis van Sake terwijl je geniet van een verscheidenheid aan premium Sake-soorten uit verschillende regio's van Japan. 


Onze ervaren sommeliers zullen u begeleiden bij het proeven van elke sake en u helpen bij het identificeren van de unieke aroma's en smaken van elke variant.


Of u nu een sake-liefhebber bent of gewoon geïnteresseerd bent in het ontdekken van nieuwe smaken, onze Sake Proeverij is een geweldige manier om uw smaakpapillen te verwennen en meer te weten te komen over de fascinerende wereld van sake.


_______________________HOE VERLOOPT DE PROEVERIJEN?


Welkom en introductie: 

Onze kenner verwelkomt de gasten en legt uit wat er van de proeverij kan worden verwacht.


Uitleg over de dranken: 

Onze kenner geeft een introductie over de verschillende dranken die worden geproefd, inclusief hun geschiedenis, productieproces en smaakprofiel.


Proeven: 

Onze kenner zal elk drankje serveren in proefglazen van 2-2,5 cl. Tijdens het proeven, zal de gastheer/gastvrouw informatie geven over de aroma's en smaken die te proeven zijn.


Discussie

Na het proeven van elke drank, is er de mogelijkheid om te discussiëren over de verschillende smaakprofielen en ervaringen.


Vergelijking

Om de verschillende dranken te vergelijken, is het mogelijk om meerdere dranken naast elkaar te proeven.


Aanbevelingen

Na de proeverij, zal de gastheer/gastvrouw aanbevelingen geven over de verschillende dranken die geproefd zijn en wat hun persoonlijke favorieten zijn.


Afsluiting

De proeverij wordt afgesloten met een bedankje aan de gasten en eventuele mogelijkheden om meer informatie te krijgen over de geproefde dranken.


Over het algemeen is een proeverij een leuke en educatieve manier om kennis te maken met verschillende soorten dranken en om uw eigen smaakvoorkeuren te ontdekken.

Boek deze proeverij
400PngdpiLogo.png
bottom of page