top of page
PROEVERIJEN OVER ABSINTHE

Ontdek de magische wereld, de fascinerende geschiedenis en de distillatiemethode van absinthe.

PROEVERIJEN OVER ABSINTHE

Ontdek de fascinerende geschiedenis van absinthe tijdens onze unieke proeverij. Leer over de distillatiemethode, de geheime kruiden en de beroemde mythes en legendes die deze drank omringen.

Proef verschillende soorten absinthe, van traditionele Franse en Zwitserse merken tot moderne creaties uit de hele wereld.


Onze ervaren en gepassioneerde absintheurs zullen u begeleiden bij het proeven van deze mysterieuze drank en u laten zien hoe u absinthe op de juiste manier kunt proeven en serveren.


Of u nu een absinthe-kenner bent of gewoon wilt genieten van een bijzondere avond, onze proeverij is een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen.


_______________________HOE VERLOOPT DE PROEVERIJEN?


Welkom en introductie: 

Onze kenner verwelkomt de gasten en legt uit wat er van de proeverij kan worden verwacht.


Uitleg over de dranken: 

Onze kenner geeft een introductie over de verschillende dranken die worden geproefd, inclusief hun geschiedenis, productieproces en smaakprofiel.


Proeven: 

Onze kenner zal elk drankje serveren in proefglazen van 2-2,5 cl. Tijdens het proeven, zal de gastheer/gastvrouw informatie geven over de aroma's en smaken die te proeven zijn.


Discussie

Na het proeven van elke drank, is er de mogelijkheid om te discussiëren over de verschillende smaakprofielen en ervaringen.


Vergelijking

Om de verschillende dranken te vergelijken, is het mogelijk om meerdere dranken naast elkaar te proeven.


Aanbevelingen

Na de proeverij, zal de gastheer/gastvrouw aanbevelingen geven over de verschillende dranken die geproefd zijn en wat hun persoonlijke favorieten zijn.


Afsluiting

De proeverij wordt afgesloten met een bedankje aan de gasten en eventuele mogelijkheden om meer informatie te krijgen over de geproefde dranken.


Over het algemeen is een proeverij een leuke en educatieve manier om kennis te maken met verschillende soorten dranken en om uw eigen smaakvoorkeuren te ontdekken.

Boek deze proeverij
400PngdpiLogo.png
bottom of page